LTE vysílačky, PoC technologie a flexibilní služby

Naše firma rozšiřuje nabídky produktů a služeb o nových segment. Kromě tradičních radiových sítí, které založených na standardech DMR a TETRA nabízíme LTE vysílačky založené na PoC technologii, které pro komunikaci používají sítě mobilních operátorů nebo WiFi. Kromě samotných přístrojů nabízíme našim zákazníkům flexibilní služby spojené s provozem PoC serveru na platformě DComPTT. Pro informace o této nové technologie jsme připravili speciální web: ltevysílacky.cz

LTE vysílačky od firmy DCom zajistí spojení bez omezení.

LTE vysílačky a PoC technologie

LTE vysílačky přestavují nový segment pro profesionální týmovou komunikaci. Pro spojení využívají datové služby v sítích mobilních operátorů a sítích WiFi. Díky pokrytí těchto sítí nejsou prakticky omezeny dosahem. Výhodný roaming umožňuje uživatelům bez omezení dosahu komunikovat v rámci celé EU. LTE vysílačky jsou vlastně chytrá zařízení založená na OS Android přizpůsobená pro skupinovou komunikaci. Kromě mobilní LTE sítě nebo Wifi potřebují LTE vysílačky ještě služby PoC serveru a aplikace, které zajišťují vzájemné propojení a hovorové služby. Díky velké datové propustnosti mobilních sítí PoC technologie nabízí i pokročilé služby sledování polohy účastníků, přenosy multimediálních zpráv a videa. Součástí naší nabídky je i přehledná dispečerská aplikace, která umožňuje efektivní řízení Vašeho týmu.

LTE vysílačky jednoduchá komunikace kdekoli kdykoli

Flexibilní služby profesionální komunikace

Naše firma nabízí řešení přizpůsobené potřebám zákazníka. Můžeme nabídnout zajištění kompletních služeb komunikační sítě zahrnující aplikace, provoz serveru PoC technologie a zajištění výhodných datových služeb, přes dodávku kompletní dodávku kompletní PoC technologie až po dodávku samotných LTE vysílaček. Pro krátkodobé použití nebo vyzkoušení Vám můžeme vysílačky zapůjčit. Kompletní přehled nabízených služeb naleznete zde.