Anketa ocenila dobrovolné hasiče za nejlepší zásahy a výchovu mládeže

Slavnostní vyhlášení Ankety Dobrovolní hasiči roku v brněnském Boby centru

Anketa Dobrovolní hasiči roku již podeváté ocenila nejlepší jednotky a sbory dobrovolných hasičů z celé České republiky. Ve středu 20. listopadu byla na slavnostním gala večeru v brněnském Boby centru oceněno celkem padesát jednotek a sborů dobrovolných hasičů. Záznam slavnostního večera odvysílala Česká televize a je k přehrání zde.

Všechny jednotky a sbory získaly profesionální radiostanice Hytera

Na podporu své další činnosti obdrželi vítězové finanční a věcné dary v celkové hodnotě přes 1 800 000 Kč. Symbolem ankety je skleněná zásahová helmy, kterou získali všichni ocenění na prvním místě. Všechny oceněné jednotky a sbory dobrovolných hasičů obdržely profesionální radiostanice Hytera.

Moderátorem slavnostního večera a novým patronem ankety Dobrovolní hasiči roku byl pan Petr Rychlý

Vyhlášení ankety a předání ocenění bylo důstojným poděkováním dobrovolným hasičům za jejich aktivní a obětavý přístup, profesionalitu při zásazích a výchovnou činnost.

Anketa se snaží upozornit na význam dobrovolných hasičů

Jedním z cílů ankety je zvýšit veřejné povědomí o nenahraditelnosti 360 tisíců aktivních členů dobrovolných hasičů v rámci integrovaného záchranného systému. Díky regionální působnosti to jsou právě oni, kdo přijíždí jako první a řeší prvotní zákroky při požárech, dopravních nehodách nebo povodních.

Naše společnost DCom, spol. s r.o. je hrdým partnerem ankety již šestým rokem. Dobrovolní i profesionální hasiči jsou našimi váženými zákazníky od založení naší firmy před 25. lety. Je nám velkou ctí, že jim můžeme touto formou poděkovat za za jejich obětavou a náročnou práci.