Oslavili jsme 25. výročí založení firmy

Naše společnost DCom, spol. s r.o. slaví 25. let od svého založení. Čtvrtstoletí existence je pro firmu zaměřenou na moderní komunikační technologie významný milník. Prokazuje to stabilitu firmy a současně její inovativní potenciál. Má-li se firma udržet po dlouhou dobu na významné pozici v segmentu moderních komunikačních a informačních technologií nesmí ustat ve vývoji svých výrobků, zlepšování jejich kvality a v neposlední řadě i služeb pro své zákazníky.

Společné foto zaměstnanců DComu a jejich rodin v areálu Šneksport Šlapanice

Dodáváme radiokomunikační systémy a dispečerské technologie

Za dobu naší existence jsme uvedli do provozu řadu radiokomunikačních hlasových sítí, telemetrických systémů pro dálkové řízení a komplexních dispečerských technologií. Neustále sledujeme požadavky trhu, našich zákazníků, snažíme se odhadnout další směry vývoje a tomu přizpůsobujeme naše vlastní výrobky a technická řešení.

Spolupráce s mateřskou společnosti AŽD Praha

Mezi klíčové milníky v historii společnosti určitě patří vstup naší mateřské společnosti AŽD Praha, která velmi významně podpořila další rozvoj firmy, investovala do dalšího rozvoje našich výrobků a pomohla nám se získáním významného postavení v oblasti sdělovacích zařízení pro železniční infrastrukturu. Dalším významným okamžikem bylo zahájení spolupráce se společností Hyt nyní Hytera, ze které se za tu dobu stala druhá největší firma a lídr v inovacích v oboru profesionálních komunikačních systémů.

Jsme skvělý tým

Patrně tím nejdůležitějším pro rozvoj každé firmy je však správný tým schopných a zapálených lidí. Jsou to oni, kteří věnují firmě svůj čas, energii a snaží se, aby vzkvétala, rostla a byla úspěšná. DCom takový tým určitě má. Společně s rodinami jsme oslavili naše výročí ve sportovním areálu Šlapanicích.