Nejlepší jednotky a sbory dobrovolných hasičů získaly radiostanice Hytera

Anketa Dobrovolní hasiči roku 2018 po osmé ocenila nejlepší jednotky a sbory dobrovolných hasičů z celé České republiky. Slavnostní vyhlášení proběhlo 14. listopadu na brněnském výstavišti. Prestižní ocenění převzali zástupci jednotek a sborů, kteří se ve veřejném hlasování umístily na prvním až třetím místě. Dobrovolní hasiči obdrželi na podporu své další činnosti finanční a věcné dary v celkové hodnotě přes 2 400 000 Kč.  Všechny oceněné jednotky i sbory znovu získaly profesionální radiostanice Hytera darované naší společností.  Možnost vyjádřit dobrovolným hasičům podporu a poděkování za jejich obětavou práci je pro nás velká čest.

Slavnostní vyhlášení Ankety Dobrovolní Hasiči roku 2018

Slavnostní vyhlášení výsledků VIII. ročníku Ankety Dobrovolní hasiči roku

Slavnostní vyhlášení VIII. ročníku Ankety Dobrovolní hasiči roku proběhlo ve středu 14. listopadu 2018 v architektonicky skvostném prostředí pavilonu A1 na brněnském výstavišti. Večer skvěle moderoval Petr Rychlý. V rámci hudebního programu vystoupili patronka ankety Ilona Csáková, zpěvák Petr Kolář a Meky Žbirka se svou kabelou. Slavnostní vyhlášení bylo snímáno kamerami České televize. Záznam ze slavnostního vyhlášení Ankety Dobrovolní hasiči roku televize odvysílá 1.12.2018 na programu ČT od 16:45.

Slavnostní vyhlášení Ankety Dobrovolní hasiči roku 2018

Profesionální radiostanice Hytera pro dobrovolné hasiče

Firma DCom podporuje anketu již 5 let. Všechny ročníky ankety jsme kromě finančního příspěvku podpořili rovněž věcnými dary.  Naše společnost v ČR a na Slovensku zastupuje druhého největšího výrobce komunikační techniky společnost Hytera. Spolehlivá komunikace je pro zasahující hasiče velmi důležitá, proto všechny oceněné jednotky a sbory na prvním až třetím místě obdržely profesionální radiostanice Hytera.  Všem oceněným jednotkám i sborům gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchu v jejich záslužné činnosti.

Radiostanice Hytera pro oceněné dobrovolné hasiče