Pozvánka na Pyros 2015 a akční nabídka Hytera

Výstaviště Brno 19.-21.5.2015

Na brněnské výstaviště se 19.-21.5.2015 po dvou letech opět vrátí čtveřice velmi zajímavých veletrhů z oblasti bezpečnostní techniky a služeb. Veletrh IDET je zaměřen na obrannou a bezpečnostní techniku, INTERPROTEC je zaměřen na prostředky osobní ochrany, bezpečnost práce a pracovního prostředí. Veletrh ISET nabízí komplexní prezentaci technologií pro ochranu a bezpečnost života, informací a majetku. Hlavním tématem je kybernetická bezpečnost a její význam v současném světě.
Radiostanice a příslušenství značky Hytera se vám představí v pavilonu F stánku 15A na mezinárodním veletrhu požární techniky PYROS. Navštivte nás a prohlédněte si moderní komunikační techniku, kterou používají při své práci jednotky dobrovolných i profesionálních hasičů nebo městské policie. V souvislosti s veletrhem PYROS jsme pro všechny zájemce připravili akční nabídku na oblíbené analogové radiostanice HYT TC-700P a moderní digitální radiostanice Hytera PD785G MD, které můžete nyní získat se slevou 20%.
Mezinárodní veletrh Pyros 2015 je jedinečnou příležitostí na vlastní oči si prohlédnout nejmodernější požární techniku a získat přehled o fungování integrovaného záchranného systému a jeho složek. Velmi zajímavé budou praktické ukázky vojenské, hasičské a policejní techniky v akci na polygonu IDET Aréna, Na veletrhu se budou prezentovat významné státní instituce. Ukázky své práce a vybavení představí návštěvníkům GŘ HZS, Policie ČR, Sdružení dobrovolných hasičů, Moravská hasičská jednota, Městská policie Brno, Generální ředitelství cel či Správa státních hmotných rezerv. Návštěvníci brněnského výstaviště si mohu prohlédnout všechny probíhající veletrhy.